Drake har det perfekte svar til de fans, der buhede ham af scenen

Drake har det perfekte svar til de fans, der buhede ham af scenen
Drake. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Det var lidt af et chok, at Drake forleden blev buhet af scenen, da han dukkede op som surprise-gæst til Tyler, The Creators festival, Camp Flow Gnaw.

Nogle koncertgæster havde åbenbart forventet (via rygter), at Frank Ocean ville være den hemmelige gæst og var altså alt andet end tilfredse. Faktisk var reaktionerne fra publikum så negative, at den canadiske superstjerne valgte at stoppe sit set før tid – det hele er på video.

Det er der selvfølgelig kommet reaktioner på. Tyler, The Creator er gået på en længere Twitter-rant, hvor han blandt andet har sagt, at han er skuffet over sine fans, mens Drake selv har meldt sig på banen i fuld troll-mode. Han har nemlig postet et opslag på Instagram, hvor han skriver, at han vil vende tilbage til Camp Flog Gnaw hvert år i de næste ti år.

»Plot twist«, annoncerer rapperen i sit opslag: »Har lige underskrevet et 10-års residency hos Camp Flog Gnaw. Sorry kids, vi ses HVERT ENESTE ÅR indtil I er 30«.

 

View this post on Instagram

 

Plot twist…just signed a 10 year residency at Camp Flog Gnaw sorry kids see you EVERY SINGLE YEAR till you are 30 ?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Den canadiske stjerne har altså fundet på et dejligt trollet modsvar til buh-råbene, men ifølge hiphoppersonligheden DJ Akademiks var rapperens første reaktion mere afdæmpet. Akademiks hævder nemlig, at Drake personligt fortalte ham, at det »bare ikke var hans aften« til Camp Flog Gnaw.

Læs også:  Tyler, The Creator Twitter-ranter over Drakes buh-gate: »Det shit var ikke cool«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af