Tyler, The Creator Twitter-ranter over Drakes buh-gate: »Det shit var ikke cool«

Tyler, The Creator Twitter-ranter over Drakes buh-gate: »Det shit var ikke cool«
Tyler, The Creator. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Selv om man er en af verdens absolut største musikstjerner, kan man åbenbart stadig opleve at blive buhet af scenen. Det var i hvert fald det, der meget overraskende skete, da Drake i weekenden skulle fungere som surprise-act til Tyler, The Creators festival Camp Flog Gnaw.

Drake selv har reageret på episoden med en joke, mens Tyler, The Creator har været knap så tilgivende. I et længere Twitter-rant skrevet udelukkende i versaler (som sædvanlig) er Tyler nemlig ikke bare sur. Han er skuffet.

Her revser Tyler den del af publikum, der buhede Drake af scenen i skuffelse over, at det ikke var Frank Ocean, der var overraskelsen. Tyler skriver blandt andet, hvordan de skuffede fans fik både rapperen selv og festivalen til at virke forkælede og trash over for Drake.

»Nogle skabte et narrativ i deres hoved og opførte sig som røvhuller, når det ikke skete«, skriver Tyler og slutter med: »Det shit var ikke cool«. Indimellem roser Tyler også Drake til skyerne og skriver om, hvordan canadieren var gået med til at spille specifikke sange, som Tyler havde ønsket.

Se Tylers fulde Twitter-rant forneden.

Læs også: Drake har det perfekte svar til de fans, der buhede ham af scenen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af