Wu-Tang Clan planlægger at lave deres egen forlystelsespark

Wu-Tang Clan planlægger at lave deres egen forlystelsespark
Wu-Tang Clan.

Hvis der var én rapgruppe, der skulle have en forlystelsespark, så var det da lige Wu-Tang Clan. Det ni mand stærke crew fra New York har jo skabt deres helt eget univers fyldt med samurai-mystik, kung fu-retorik, tegneseriereferencer, dræberbier og alt muligt andet. Hvem ville ikke prøve nogle forlystelser baseret på den slags?

Denne helt åbenlyst gode idé er nu samlet op i Sydkorea, hvor der er forhandlinger i gang om at åbne en park i Seoul. Det fortæller Jimmy Kang, der er Vice President af Wu-Tang Clan Management (ja, der findes åbenbart en virksomhed, der hedder Wu-Tang Clan Management.) Meget mere end at forlystelsesparken er på planlægningsstadiet, vides dog ikke i øjeblikket.

Udmeldingen kommer i kølvandet på et ret aktivt år for klanen. De har både udgivet en ep, været genstand for en dokumentarserie, fået opkaldt et gadehjørne efter sig i New York og spillet to koncerter i Danmark – en i Royal Arena og en på Roskilde Festival.

Læs også: De fem bedste Wu-Tang Clan-soloalbum – rangeret

Lyt til podcast: Soundvenues hiphop-podcast: Den store Wu-Tang Clan-special

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af