Hennedub stopper som soloartist – vil koncentrere sig om producerkarrieren

Hennedub stopper som soloartist – vil koncentrere sig om producerkarrieren
Hennedub. (Foto: Samy Khabthani)

Den danske stjerneproducer Hennedub er stoppet som soloartist for at koncentrere sig om sit producervirke. Det har Henrik Wolsing, som han rigtigt hedder, meldt ud via et Instagram-opslag, hvor han giver en længere opdatering på sin karriere.

»Sidste år flyttede jeg tilbage til Danmark efter et par år i L.A., og der var meget stress forbundet med hele processen«, skriver produceren blandt andet. »Det gjorde, at jeg blev nødt til at holde en pause fra musikken for virkelig at finde lysten frem igen. Den pause gav mig tid til at tænke over, hvad jeg aller helst ville lave, og én af de ting, jeg besluttede at vælge fra, var mit artist-projekt som Hennedub«.

Tiden som soloartist nåede blot at vare to singler udgivet i 2018, men begge har været store hits med over henholdsvis 12 og fire millioner streams på Spotify. Især den første udgivelse ‘Holder fast’ var noget af en magtdemonstration, idet Hennedub formåede at få både Gilli og Lukas Graham med på sangen. Ved udgivelsen af dén sang afslørede Hennedub ambitioner om at gå i Calvin Harris og DJ Khaleds fodspor, men dén plan er altså foreløbigt lagt på is.

Heldigvis går det dog også virkelig godt for producerkarrieren. Her har Hennedub eksempelvis produceret r’n’b-sangen ‘Imported’ for Jessie Reyez og var i den forbindelse nomineret til en Grammy.

Læs Hennedubs fulde opslag forneden og se ham på den røde løber til årets Grammy Awards.

View this post on Instagram

hey. jeg er normalt ikke den bedste til alt det her social media life, men jeg er super taknemmelig for at der er nogle mennesker der ser op til mig og gider følge med i hvad jeg går og laver. så her kommer lige en opdatering på hvad der egentlig sker i mit liv pt, for det fortjener I at få, og det har jeg egentlig også haft brug for at dele med jer. så here goes: sidste år flyttede jeg tilbage til danmark efter et par år i LA, og der var meget stress forbundet med hele processen. det gjorde, at jeg blev nødt til at holde en pause fra musikken for virkelig at finde lysten frem igen. den pause gav mig tid til at tænke over hvad jeg aller helst ville lave, og én af de ting jeg besluttede at vælge fra, var mit artist-projekt som Hennedub. jeg nåede kun at udgive 2 singler, men de blev taget vildt godt imod, og jeg er super stolt af dem, ligesom jeg er virkelig glad og taknemmelig for modtagelsen af dem, men – jeg kunne mærke jeg blev ved med at skubbe mit eget projekt til side for at lave mere “normale” producer ting for andre, og det er i sidste ende dér, jeg føler mig mest komfortabel, så derfor vil jeg helst lægge alle mine kræfter i netop dét. det vil altså sige at der ikke kommer flere singler fra mig i denne omgang (hvem ved med fremtiden, livet er langt), og det fortjener alle dem, der lytter til min musik selvfølgelig at vide, så jeg håber I er cool med at det nok bare betyder at der kommer endnu flere syge ting med nogle andre i stedet for! med det sagt (og btw skud ud hvis du stadig læser med) så er jeg så syyygt glad for at jeg får lov til at udleve min passion hver dag!! jeg er lige nu på en arbejdstur der indtil videre har taget mig til hawaii, LA, miami, new york og nu LA igen, og jeg får muligheder jeg aldrig havde troet jeg skulle få. jeg var nomineret til en fucking grammy altså what.. det havde jeg aldrig forestillet skulle ske for 13-14 år siden da hele det her eventyr begyndte. og det er kun fordi der er nogle der kan lide det jeg laver, og lytter til det igen og igen. så tak ❤️ jeg lover at det næste der kommer bliver rigtig sygt, forhåbentlig er I enige. god weekend og seriøst tak for at give mig muligheden for at leve det her liv. /h ✌🏼

A post shared by hennedub (@hennedub) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af