Donald Glover livestreamer nyt album ud af det blå

Donald Glover livestreamer nyt album ud af det blå
Donald Glover, også kendt som Childish Gambino. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Mens underholdningsbranchen er blevet sat på pause af den eskalerende coronavirus, har Donald Glover valgt at bryde monotonien med en surprise-udgivelse.

I nat delte multikunstneren ny musik via hjemmesiden donaldgloverpresents.com, der tilsyneladende er et loop af Glovers kommende album, som endnu ikke har fået en titel. Det simple artwork på hjemmesiden ligner en klar kommentar til ikke så fjerne COVID-19-skrækscenarier.

Livestreamen lader til at bestå af i alt 12 sange, herunder 2019-singlen ’Feels Like Summer’ og ’Warlords’ fra Glovers Coachella-koncert sidste år som Childish Gambino.

Det nye album byder desuden på features fra 21 Savage på sangen ’Vibrate’, mens SZA og Ariana Grande angiveligt også skulle medvirke på to af skæringerne.

Albummet er umiddelbart ikke udgivet under Donald Glovers tidligere musikernavn Childish Gambino – et alias, musikeren tidligere har udtalt, at han ville pensionere.

Donald Glover har endnu ikke selv gjort opmærksom på hjemmesiden, der først blev delt på Twitter af en fan og siden retweetet af nogle fra Glovers management. 

Albummet lander kort tid efter, at Donald Glovers tv-serie ‘Atlanta’ er blevet sat på pause grundet corona.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af