Donald Glovers mystiske surprise-album er endelig ude

Donald Glovers mystiske surprise-album er endelig ude
Donald Glover. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For en uge siden overraskede Donald Glover alle, da han via en livestream delte et nyt album på hjemmesiden donaldgloverpresents.com for dernæst at tage det ned efter knap 24 timer.

I fredags begyndte en mystisk nedtælling på selv samme hjemmeside, og nu har multitalentet så endelig sluppet albummet, der går under titlen ‘3.15.20’ (datoen hvor livestreamen begyndte i sidste uge).

Albummet er udgivet på streaming under Glovers kunstnernavn Childish Gambino, som han ellers tidligere har talt om at pensionere. ‘3.15.20’ byder på features fra blandt andre Ariana Grande og 21 Savage, mens producerne tæller DJ Dahi, Chukwudi Hodge og Oscar-vinderen Ludwig Göransson (‘Black Panther’).

Albummet består af 12 tracks og er Childish Gambinos første studiealbum siden 2016-pladen ‘Awaken, My Love!’. Udover numrene ‘Algorhythm’ og ‘Time’ får alle sangene deres titel fra den tidskode, hvor de starter. Sang nummer 1 har således titlen 0.0 og så videre.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af