15-årige Lolo får besøg af Gilli på den melankolske banger ‘Kiki’

15-årige Lolo får besøg af Gilli på den melankolske banger ‘Kiki’
Lolo. (Foto: Ed Gumuchian/Soundvenue)

Det var noget af en overraskelse tidligere i år, da den kun 15-årige Nørrebro-rapper Lolo pludselig var på toppen af hitlisterne takket være den uimodståelige ‘Pub G’, der havde besøg af Larry44 og Branco. Nu følger den unge artist op på den exceptionelle succes med endnu en stor gæst: Hans nye sang ‘Kiki’ har nemlig et omkvæd af ingen ringere end Gilli.

Det kan måske undre nogen, at en så ung og – for de fleste – ukendt artist kan mobilisere dansk raps største stjerner til at kickstarte sin karriere. Men Lolos hurtige fremgang viser, at undergrundssucces (og de rigtige venskaber) kan føre en ung rapper helt til tops på rekordtid.

Før Lolos officielle start på musikscenen, havde han således fået spredt sin musik via leaks gennem en længere periode. Det er den vej rundt, han er kommet i kontakt med branchens tungeste skyts og fået en pladekontrakt hos Muf10. Resultatet er indtil videre over otte millioner Spotify-streams på ‘Pub G.

Nu bliver det spændende at se, om ‘Kiki’ kan gentage Lolos oprindelige succes. En Gilli-gæsteoptræden plejer i hvert fald at være et godt sted at starte, og det her er bestemt et af superstjernens stærkere omkvæd.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af