Skål: Post Malone har fået sin egen rosévin

Skål: Post Malone har fået sin egen rosévin
Post Malone.

Egentlig er Post Malone kendt for at fyre op for en Bud Light, hvor end han befinder sig (nogle gange drikker han dem endda fra sin egen sneaker), og rapperen virker jo også ret meget som dåsebajertypen. Men nu skal den ansigtstatoverede artist til at sælge rosévin.

Jep, den er god nok: Velkommen til Post Malone’s Maison No. 9, en róse der kan fås i 750ml, 1,5l og 3l, som koster henholdsvis 21.99, 44.99 og 89.99 dollars – den kan fås fra juni måned af.

Forvirret omkring hvad i alverden du skal bruge en Post Malone-rosé til? Så tillad os at poste rapperens egen forklaring, som han har sendt ud via en pressemeddelelse:

»Rosé er til når det gerne må være lidt fancy. Det er en dejlig forandring, og jeg har tænkt over at lave min egen vin i noget tid. Det var fantastisk at arbejde med Global Brand Equities, fordi de så visionen, og vi har lavet nogle super cool ting. Maison No. 9 går helt smooth ned, og I kommer alle til at kunne lide det!«

Ikke overbevist? Så kan du jo bare knappe en bajer op og gense rapperens ret fantastiske virtuelle koncert med Nirvana-covers. Skål!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af