Nikoline sætter fokus på det kvindelige begær i ny video til ‘Gourmet’ – Lars von Trier kigger forbi

Nikoline kan godt lide at provokere, og det er bestemt ikke tilfældigt, at hendes musikvideo til den nye sang ’Gourmet’ er blevet lagt op på et website, der deler navn med Danmarks kulturminister, Joy Mogensen.

»Jeg er perler for svin, og jeg er ikke kommet for at please med tomme kalorier. Imens nogen synes, det er upassende at tale om kunst i disse tider, synes jeg det er vigtigere end nogensinde«, siger Nikoline i en pressemeddelelse med hentydning til Joy Mogensens udtalelser om kultur i forbindelse med coronakrisen. ’Gourmet’ er således en »lussing til laveste fællesnævner«, som det lyder i pressemeddelelsen.

Videoen til ’Gourmet’ kan således ses på joy-mogensen.dk, og den var nu nok også blevet fjernet fra Youtube, hvis den blev uploadet dertil. For den indeholder både nøgenhed og eksplicit sex.

»Nikoline udfolder det kvindelige begær«, lyder det i pressemeddelelsen, og i videoen medvirker Sara Hjort Ditlevsen (i rollen som Afrodite), Mathias Broe (i rollen som Adonis), Tinus De Shunard (i rollen som Ardhanarishvara), Nikoline (i rollen som Valkyrie) og Sara Helling (i rollen som Nymfe). Selveste Lars von Trier dukker også op i en lille cameo!

»Med videoen viser jeg flydende seksualitet på en måde, som jeg helt klart synes har manglet. Samfundet har i årtusinder forsøgt at reducere og tæmme den kvindelige seksualitet til at være noget passivt modtagende med luder/madonna komplekser og systematisk udskamning. For mig er kvinden aktiv og vulkanisk. Fra ulmende feromon ekstase til eksplosiv og utæmmet vildskab. Vores seksualitet må, kan og er alt«, udtaler Nikoline i en pressemeddelelse.

Videoen til ’Gourmet’ er produceret og instrueret af Nikoline selv, mens hun har fået hjælp af Manuel Alberto Claro, der er Lars von Triers faste fotograf.

OBS: Videoen indeholder eksplicitte seksuelle billeder.

Se musikvideoen til ‘Gourmet’ HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af