Gilli udgiver leak-sang med nigeriansk stjernesanger

Gilli udgiver leak-sang med nigeriansk stjernesanger
Gilli på NorthSide. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

2020 er åbenbart året, hvor danske rapstjerner sigter efter internationale samarbejder. Gilli og Branco har således udgivet sange med britiske Nafe Smallz og franske Daks på fællesalbummet ‘Euro Connection’, og siden har Branco holdt stimen kørende med ‘Ballin” samt ‘Djomb (Remix)’ med henholdsvis UK-stjernen Kojo Funds og franske Bosh.

Gilli har derimod udgivet et par solosange i form af sommerhitsne ‘L.U.V.’ og ‘Snik snak’, men nu følger han altså trop på den internationale front med ‘Can’t Lose’, der gæstes af den nigerianske stjerne Mr Eazi.

For mange Gilli-fans vil dén sang dog ikke være helt ny. ‘Can’t Lose’ har nemlig været leaket i længere tid og floreret på blandt andet Youtube. Måske er det også derfor, sangen blev udgivet lidt halv-hemmeligt i lørdags – i stedet for om fredagen, hvor store nye singler normalt lander.

‘Can’t Lose’ er i øvrigt ikke den første ældre leak-sang, Gilli har udgivet i år. Tilbage i juni kunne man således høre leak-klassikeren ‘Brobizz’ på soundtracket til Gigis-filmen ‘Blokhavn’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af