Playliste: Her er de 30 bedste nye sange fra sommerferien

Sommerferien har været usædvanligt pakket med ny musik, og i den anledning bringer vi en særudgave af Top Tracks, der samler op på alle de bedste nye numre fra den forgangne måneds tid.
Playliste: Her er de 30 bedste nye sange fra sommerferien
Christine and the Queens på Roskilde Festival., 2019. (Foto: Andreas Holm/Soundvenue)

Vores ugentlige Top Tracks-liste har været på sommerferie siden 26. juni, men sommeren har absolut ikke været fattig på ny musik. Derfor har vi taget drastiske midler i brug og denne ene gang skrottet den sædvanlige track-gennemgang for i stedet at samle en playliste på hele 30 sange med alt det bedste fra juli og slutningen af juni.

En af de helt store musikbegivenheder denne sommer har naturligvis været Taylor Swifts folkfølsomme ‘Folklore’, hvorfra vi har været nødsaget til at vælge hele to yndlingssange.

Men det er langt fra det eneste album, der imponerede over sommeren, og til playlisten har vi plukket flere albumtracks: Countrysangeren Margo Price går synthrockens vej på ‘Heartless Mind’, 100 Gecs’ remix-album byder på ‘xXXi_wud_nvrstøp_ÜXXx’ i en Die Antwoord-kanaliserende udgave med Tommy Cash og Hannah Diamond på vokal, og posthume album fra både Juice WRLD og Pop Smoke har også budt på mindeværdige highlights.

Singler har vi dog også rigeligt af på listen. Både Christine and the Queens, James Blake og Billie Eilish er i deres mest følsomme hjørne med henholdsvis ‘Eyes of a Child’, ‘Are You Even Real’ og ‘My Future’, mens mere dansevenlige toner bliver leveret af Koffee på ‘Lockdown’, Disclosure og Fatoumata Diawara på ‘Douha (Mali Mali)’ og Ashnikko på ‘Daisy’.

Her i Danmark har det heller ikke stået stille. Joyces debutalbum tog os med storm i starten af sommerferien, blandt andet grundet det smukke afslutningsnummer ‘Tiden har ødelagt alt i mig’, og Liss fik udgivet deres tredje ep, hvor ‘Fool for You’ især imponerede. Og vi må endelig ikke glemme det længe ventede nye album fra Kesi, hvorfra vi har udvalgt det skrøbelige Noah Carter-samarbejde ‘Om Igen’.

Dertil det stærke track ‘I’m a Girl You Can Hold IRL’ fra ML Buchs ret uortodokse debutalbum, der lidt er fløjet under radaren. Og så er der snart nye album fra både Søn og Barselona – hør singleforløberne på playlisten.

I vækstlaget sker der også en del. De fremadstormende rappere Bamo og Iswaal er med på listen med ‘Ush’ og ‘Zero’, mens vi i en anden boldgade retter fokus på en længe ventet andensingle fra den skramlede lo-fi-gruppe Jenny og en debut-ep fra den midwest emo-kanaliserende gruppe Reveal Party.

Hør playlisten (der er indrettet demokratisk efter kunstnernavn) og kom godt rundt i, hvad der er sket i løbet af sommeren. Den normale Top Tracks-liste vender tilbage i næste uge.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af