Travis Scotts ‘Tenet’-sang er landet – med fuld smæk på

Travis Scotts ‘Tenet’-sang er landet – med fuld smæk på
Travis Scott på Roskilde Festival. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det kom som en overraskelse for de fleste, da det tidligere på ugen blev annonceret, at ingen ringere end Travis Scott havde skrevet en sang til Christopher Nolans spion-actionbrag ‘Tenet’.

Nu er sangen, med titlen ‘The Plan’, landet og den lader umiddelbart til at passe perfekt ind i komponist Ludwig Göranssons hårdtpumpende soniske univers. Sangen veksler imponerende mellem sit hårdtslående beat og mere lyriske momenter, hvor Scotts autotunevokal får lov at brede sig ud.

I et interview med GQ kalder Nolan sangen »den sidste brik i et årelangt puslespil«, hvilket altså antyder, at den får en prominent plads i ‘Tenet’-universet.

‘The Plan’ markerer Scotts første sang til en film. Han har tidligere medvirket på den rædderlige ‘Game of Thrones’-sang ‘Power Is Power’, men er altså nu nået til et helt andet niveau.

‘Tenet’ får premiere 26. august, hvor vi finder ud af, hvilken rolle Scotts sang spiller. Filmen har allerede splittet de udenlandske anmeldere og lanceret en nervepirrende sidste trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af