Se den nervepirrende intense sidste trailer til ‘Tenet’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets største filmbegivenhed står for døren. I næste uge er der premiere på Christopher Nolans længeventede spionfilm, ‘Tenet’, og nu har filmen fået sin sidste trailer, der åbenbarer en verden på kanten af Tredje Verdenskrig.

Der er både glimt af danske vindmølleparker og internationale spionfarvande, når ‘Tenet’ hopper mellem syv forskellige lande i skildringen af en CIA-agent (John David Washington), der får til opgave at stoppe Tredje Verdenskrig, eller det der er værre, ved hjælp af inversion – en manipulering af tiden.

Den nye trailer giver os en større forsmag på filmens eksplosive actionscener, der ifølge Nolan selv er hans mest ambitiøse til dato. Og så er det umuligt ikke at bide mærke i Ludwig Göranssons (‘Black Panther’) vilde score, der akkompagnerer den nervepirrende intense trailer.

Samtidig med traileren er de første internationale anmeldelser af filmen landet, og der er både ris og ros til Nolans ‘Tenet’, der i den grad lader til at dele vandene.

‘Tenet’ får dansk premiere 26. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af