Artigeardit er tilbage på turné – Danmark rundt i efteråret

Artigeardit er tilbage på turné – Danmark rundt i efteråret
Artigeardit på Roskilde Festival. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Artigeardit kunne i går dele en glædelig nyhed med sine fans: Han har fået lov til at gennemføre sin Danmarksturné, og efter en række aflyste koncerter i foråret kan den albansk-danske rapper endelig opleves i live-format igen, når han tager landet rundt i september, oktober og november. 

Det bliver selvfølgelig under coronavenlige omstændigheder og for et siddende publikum, men det kan altså ikke stoppe Ardit. For selv om koncerterne bliver i et andet format til oprindeligt tiltænkt, skriver han via Instagram, at »det slet slet ikke skal stoppe hyggen«. 

Hyggeligt var det i den grad også, da Artigeardit i juni var forbi Soundvenue-kontoret til INPUT LIVE, hvor han forkælede os med numre fra sit seneste dynamiske album ’Idiot’.

»Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte, I har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt«, skriver Artigeardit på Instagram. 

Tjek Artigeardits koncertprogram HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af