Se Billie Eilish optræde med ‘Therefore I Am’ til australsk prisuddeling

Se Billie Eilish optræde med ‘Therefore I Am’ til australsk prisuddeling
Billie Eilish. (Foto: Kenneth Cappello)

Med ‘Therefore I Am’ vendte Billie Eilish tilbage til den overlegne og tilbagelænede stil fra debutalbummet ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, hvor numre som ‘Bad Guy’, ‘All the Good Girls Go To Hell’ og ‘My Strange Addiction’ stod som eksempler på den type legesyge produktion.

Hun optrådte med nummeret live for første gang til American Music Awards for nogle uger siden, men hvis én gang ikke var nok, kan du se hendes helt nye optræden til Aria Awards; prisuddelingen, der hylder den australske musikbranche.

Her trænger det røde og gule strobelys fra AMA’s igen igennem og sætter tonen for en dansende og positiv Eilish.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indledningsvis siger Billie Eilish hjemme fra scenen i Los Angeles (for hun var naturligvis ikke fløjet til Australien): »Jeg savner jer så meget, og jeg kan ikke vente til, jeg ser jer og jeres smukke land«.

På trods af et corona-amputeret 2020 har den 18-årige popstjerne haft mere end rigeligt at tage sig til. Hun har blandt andet streamet hjemmekoncerter, skabt en overdådig virtuel koncert og optrådt med James Bond titelnummeret ‘No Time to Die’ hos Jimmy Fallon.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af