Britney Spears planlægger tilsyneladende at springe ud som forfatter

Britney Spears planlægger tilsyneladende at springe ud som forfatter
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Efter mere end et års kamp lykkedes det omsider Britney Spears at få fjernet sin far, Jamie Spears, fra den omdiskuterede værgeordning, som hun har været underlagt siden 2008. Det har tilsyneladende givet overskud til at udforske nye kunstneriske territorier.

I hvert fald fortæller sangeren nu, at hun er i gang med at skrive en bog, der omhandler en myrdet pige, hvis spøgelse ikke kan finde tilbage til virkeligheden.

»Jeg er i gang med at skrive en bog om en pige, der blev myrdet, men hendes spøgelse bliver fanget i limbo på grund af traumer og smerte, og hun ved ikke, hvordan hun kan vende tilbage til den verden, hun kendte engang«, forklarer Spears i et Instagram-opslag.

»Hun har ingen at stole på, men noget sker, og hun finder ud af, hvordan hun kan komme over til den verden, hendes familie er i. Undsluppet fra limbo-tilstanden har hun nu et valg at træffe – at imødekomme de samme personer, som myrdede hende, eller skabe et helt nyt liv«.

Den dystre fortælling kunne godt lyde som en metafor for det svære forløb, popstjernen selv har gennemgået. Det ville bestemt ikke være første gang, at Britney Spears deler opslag, der kan læses som allegorier for hendes følelsesliv. Dedikerede fans’ analyser af stjernens skjulte signaler på sociale medier dannede netop grobund for den toneangivende #FreeBritney-bevægelse.

Se opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af