Voldtægtsanklagede Marilyn Mansons hjem ransaget af politiet

Voldtægtsanklagede Marilyn Mansons hjem ransaget af politiet
Marilyn Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Los Angeles’ politi tiltvang sig i går adgang til Marilyn Mansons hjem med en ransagningskendelse, skriver TMZ. Politiet bekræfter over for Rolling Stone, at de har ransaget rocksangerens hjemmeadresse.

Ifølge TMZ’s anonyme kilder er ransagningen en del af politiets undersøgelse af anklagerne om seksuelle overgreb mod Manson, og de ledte angiveligt efter medielagringsenheder som harddiske.

Siden Evan Rachel Wood i februar udpegede Marilyn Manson som sin overgrebsmand, har en lang række kvinder som bekendt anklaget rocksangeren for blandt andet seksuelle overgreb, vold og manipulation.

Fire af kvinderne har sagsøgt Manson. Et af sagsanlæggene er blevet afvist af en dommer, men er blevet genoptaget, da den anonyme sagsøger er vendt tilbage med supplerende information. De tre resterende sagsøgere er skuespiller Esmé Bianco, model Ashley Morgan Smithline og Mansons tidligere assistent Ashley Waters.

Efter de mange enslydende anklager mod Manson har pladeselskabet Loma Vista Recordings afsluttet samarbejdet med ham. Det har ikke afholdt Kanye West fra at have sangeren med som gæst på det nye album ‘Donda’ og til en Sunday Service-session.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af