Grimes dropper sit »dagjob« efter kommende album: »Celebrity-kulturen er kvælende som ind i helvede«

Grimes dropper sit »dagjob« efter kommende album: »Celebrity-kulturen er kvælende som ind i helvede«
Grimes. (Foto: Eli Rusell Linnetz)

Grimes har længe stået som en af de mest progressive popstjerner, når hun konstant udfordrer de indlejrede strukturer i musikbranchen.

Derfor kommer det måske heller ikke som en overraskelse, at popstjernen er blevet så træt af musikbranchen, at hun planlægger at lægge kursen om.

På Twitter skriver Grimes, at hun har i sinde at skifte sit »dagjob«, når hun har udgivet sit kommende album ‘Book 1’.

»Celebrity-kulturen er kvælende som ind i helvede. Jeg dropper ikke musikken, men jeg skifter med sikkerhed mit primære dagjob efter ‘Book 1’. Musikbranchen føles gammel og træt, afhængig af arkaiske systemer«.

Hvad Grimes så vil kaste sig over, må tiden vise, men sikkert er det, at multikunstneren nok skal finde noget at lave. Hun har blandt andet vist sig som en stor begavelse udi kryptokunst og andre digitale kunstformer.

På sin Discord-server har Grimes desuden teaset et samarbejde med The Weeknd, formodentlig på en kommende single fra ‘Book 1’.

Partnerskabet giver da også mening, eftersom Grimes seneste single, ‘Player of Games‘, var lavet i samarbejde med en række af The Weeknds faste samarbejdspartnere: Produceren Illangelo og musikvideoinstruktøren Anton Tammi.

Der er endnu ikke en udgivelsesdato på ‘Book 1’, så vi må vente og se, hvornår Grimes skifter karrierevej. Vi ved dog, at musikeren har beskrevet albummet som en lesbisk »rumopera«.

Efter planen skal Grimes spille på Heartland Festival til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af