Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne fredag skal du fyre op for Gretas bundsolide albumtoer, Cate Le Bons stimulerende artpop og nyt album fra det britiske rockband Black Country, New Road, der tidligere på ugen måtte sige farvel til deres forsanger.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Black Country, New Road. (Foto: Rosie Foster)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Greta ‘Forever We Will Be Dancing’

Vores anmelder tabte underkæben, da Greta overraskede med technorave til Summer Days i Roskilde sidste år. Dén stil fortsætter i den grad på hendes nye, andet album, der er en fremragende sammensætning af klubmusik og kærlighedsfortælling.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Mitski ‘Laurel Hell’

På sit femte album ‘Be the Cowboy’ markerede Mitski sig som en artist, der bestemt ikke er bange for at udfordre popmusikkens skabeloner. Her tre et halvt år senere er hun klar med efterfølgeren, som blandt andet er blevet luftet med singlerne ‘Love Me More’ og ‘Working For the Knife’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Carmon ‘CSKI vol.2’

Carmon kaster sine Rolex-dyre vers med en så dreven energi, at 180-i-timen kun kan betegnes som søndagsbilisme. Han fræsede lige ind i os på ep’en ‘CSKI’, og på singlen ‘100’, som blev bindeleddet til ‘CSKI vol.2’, er speederen stadig helt i bund.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Black Country, New Road ‘Ants From Up There’

Det var en trist nyhed, der tikkede ind fire dage inden udgivelsen af ‘Ants From Up There’. Forsanger Isaac Wood har truffet beslutningen om at forlade Black Country, New Road. Det gør dog ikke det hypede britiske rockbands andet album – efterfølgeren til sidste års aldeles glimrende ‘For the First Time’ – mindre væsentlig.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Cate Le Bon ‘Pompeii’

På sit femte album ‘Reward’ fra 2019 viste Cate Le Bon, hvordan man laver outsiderpop, der har den perfekte balance mellem det tilgængelige og det excentriske. Forud for hendes nye album ‘Pompeii’ har vi fremhævet den artpop-æteriske førstesingle ‘Running Away’, som vi også håber, hun spiller, når hun kommer forbi Lille Vega 9. april.

Hør albummet via Spotify HER.

Det er en pakket uge – hør også disse album, hvis du vil være helt opdateret:
2 Chainz ‘Dope Don’t Sell Itself’
Agnes Hartwich ‘Into the Deep Dark Blue’
Animal Collective ‘Time Skiffs’
Katinka ‘Ekstremsport’
Saba ‘Few Good Things’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af