Noah Carter er blandt nye navne til Soundvenue INPUT – plus stærk talk-pakke

Noah Carter er blandt nye navne til Soundvenue INPUT – plus stærk talk-pakke
Noah Carter. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Når vores nye tredages festival Soundvenue INPUT indtager København den 19.-21. maj, kan du blandt mange andre opleve dansk hiphops store albumartist Noah Carter live på en af festivalens to koncertscener.

Sidste år udgav Carter det stærke album ’Carter the Kid’, der rykkede hans musik mod stemningsfuld, ambitiøs r’n’b, og det folder han altså ud på smukkeste vis til Soundvenue INPUT, der præsenteres i samarbejde med Royal Økologisk.

Udover Noah Carter kan vi i dag annoncere Brimheim og Kind Mod Kind til festivalens lineup.

Brimheim er på rekordtid blevet en af landets mest hyldede rockkunstnere med fængslende sange, der balancerer rå følelser med storladne harmonier. Og så er hun altså en fandenivoldsk liveperformer i stand til at levere seksstjernede oplevelser.

Kind Mod Kind laver popmusik uden hvilepuls. Deres debutsingle ‘Du gør mig blind’ er først lige landet, så koncerten til Soundvenue INPUT bliver en mulighed for at se et lovende navn, der bliver spændende at følge i lang tid endnu.

Dagens navne bliver en del af det allerede annoncerede lineup, der tæller navne som Icekiid, Julie Pavon, Goss, Dayyani, Ninna Lundberg, Giift og Sonic Girl.

Talks og live-interview er også en vigtig del af Soundvenue INPUT, som dagens pakke bevidner. Her tilføjer vi nemlig tre talks fra filmverdenen til de allerede offentliggjorte talks med Jada og Jonas Risvig.

Du kan for eksempel møde dansk films nye stjerne Besir Zeciri, der med hovedrollen i DR-hittet ’Fredløs’ slog sin status fast som et af de mest lysende skuespiltalenter i sin generation.

I en hudløst ærlig snak vil han fortælle om den usikre vej mod gennembruddet – og ikke mindst om tiden efter: For hænger de gode roller så bare på træerne, når alle pludselig ved, hvem man er? Og hvordan sikrer man sig, at man har sig selv med hele vejen? 

Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk er på vej med deres første film, romcom’en ‘Elsker dig for tiden’, hvor komediekometen Sofie Jo Kaufmanas har en af de store roller. Vi får besøg af trioen, der har indvilliget i at sætte Mads & alle de andre monopoler til vægs for at hjælpe vores læsere og festivalgæster med deres sværeste spørgsmål – om kærlighed, karriere, at træde ud af 20’erne, you name it.

Og så dykker vi ned i den danske underverden sammen med de to serieskabere Oscar Giese fra ’2 døgn’ og Thor Wissing Lange fra ’Hooligan’. Begge serier er på vej mod sæson 2, men hvordan skildrer man den danske underverden troværdigt og uden at romantisere? Kom med helt ind i maskinrummet, spækket med svære moralske og dramaturgiske valg. 

Dagens offentliggørelser er en del af det samlede program, der tæller cirka 20 koncerter og 10 talks fordelt på festivalens tre dage.

Salget af partoutbilletter er i gang, mens det fra den 1. april vil være muligt at købe endagsbilletter.

Resten af programmet til Soundvenue INPUT offentliggøres i de kommende uger. Du kan løbende følge med på Soundvenue.com/INPUT. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Earlybird Partoutbillet: 350 kr.
Se mere og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af