‘Alt har sin pris’: Shooter Gangs debutalbum udkommer denne uge

‘Alt har sin pris’: Shooter Gangs debutalbum udkommer denne uge
Shooter Gang. (Foto: Klara Løkke/Soundvenue)

Det er snart tre år siden, Shooter Gang slog igennem med den eksplosive ‘Mask på’. Det nummer fascinerede nogle og forfærdede andre med sin eksplosive lyd samt en musikvideo, hvor de tre maskerede rappere var omgivet af stoffer, våben, scootere og pistoler.

I årene efter har trioen fra Trillegården i Aarhus udgivet en stribe sange som ‘Sinaloa stil’, ‘Poker face’ og ‘Tom Cruise’, og nu er de så klar med deres første album.

Debutalbummet har fået navnet ‘Alt har sin pris’ og lander allerede nu på fredag 29. april.

Shooter Gang har også samarbejdet med både ældre artister som L.O.C. og andre Aarhus-talenter som Dibset. Derudover har gruppen været på en mindre turné og medvirket i en dokumentarserie hos DR. Til sommer skal de spille på Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aarhus-trioen er en interessant gruppe, fordi den står i krydsfeltet mellem mange nye strømninger på hiphopscenen.

Shooter Gang var et af de første navne i Danmark, der udelukkende optræder maskeret, og så har de været frontløbere for en hiphop-renæssance i Aarhus, hvor de især har været med til at popularisere drill-genren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af