Harry Styles fortæller, hvordan Billie Eilish hjalp ham til at blive en bedre soloartist

Harry Styles fortæller, hvordan Billie Eilish hjalp ham til at blive en bedre soloartist
Harry Styles. (Foto: Helene Pambrun)

Tidligere på ugen kårede vi Harry Styles til en af de boyband-medlemmer, der er lykkedes bedst med en solokarriere. Men det var ikke selvskrevet, at overgangen fra One Direction til solo-Styles ville gå så godt.

I forbindelse med udgivelsen af sit nye album ‘Harry’s House’ (20. maj) er Harry Styles blevet interviewet af Zane Lowe, og her fortæller han, at han var stresset over at skulle blive ved med at være ung og »spændende«. Indtil han så, hvordan Billie Eilish håndterede sin succes.

»Jeg havde et stort øjeblik, da Billie Eilish slog igennem«, lyder det fra Harry Styles. »Da jeg så hende gøre de ting i så ung en alder, følte jeg: Jeg er ikke så ung længere«.

Jep: Selv Harry Styles føler sig altså gammel, når han ser på Billie Eilishs lynsucces. Men for det tidligere One Direction-medlem var den følelse en befrielse, forklarer han i interviewet.

I stedet for at prøve at blive ved med at være det næste nye, spændende navn, valgte Harry Styles nemlig derefter at »fokusere på, hvem jeg gerne vil være som musiker«.

Se det over fulde interview, der varer over en time, her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af