Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Phoebe Bridgers-signet popgruppe bliver ved med at imponere

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Phoebe Bridgers-signet popgruppe bliver ved med at imponere
Muna. (Foto: Frank Ockenfels/PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Muna ‘Home By Now’

Muna har været en af tidens mest hypede nye popgrupper siden 2021, hvor de signede med Phoebe Bridgers’ pladeselskab Saddest Factory. På sidste års ‘Silk Chiffon’, første single på det nye label, fik de endda besøg af Bridgers selv.

Trioen har siden dén sang (en af de bedste i 2021) varmet yderligere op til et album med den ene stærke single efter den anden.

Først den melankolske powerpopskæring ‘Anything But Me’, så balladen ‘Kind of Girl’, og nu en dansabel, længselsfuld og lidt Robyn-klingende sang ved navn ‘Home By Now’. Alle vil være at finde på trioens selvbetitlede album ‘Muna’, der udkommer 24. juni.

Efterhånden er spørgsmålet vel bare, om Muna kan fortsætte det tårnhøje niveau over hele albummet. Vi krydser fingre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jada ‘Saturn Return’

Jada har netop udgivet sit andet album, ‘Elements’, der mod slutningen byder på den pulserende, men også sårbare electropop-banger ‘Saturn Return’. Og ikke for død og pine at gentage Robyn-sammenligningerne, men det er ikke uden grund, at vores anmelder sammenligner produktionen på denne med ‘Dancing On My Own’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Prisma ‘Drive’

I den rockede ende af danmarkskortet finder vi søsterduoen Prisma, der efter to stærke ep’er nu lader til at bygge op mod et debutalbum. På ‘Drive’ er der smukke tostemmige vokaler, fræsende guitarer og godt med rocket ihærdighed – samt nyfundne elektroniske elementer, der klæder duoens lyd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Alex G ‘Blessing’

Denne støjrockede skæring er ikke just hvad vi forventede fra Frank Ocean-samarbejdspartneren Alex G. Sangen skifter hele tiden mellem at lyde som Pixies og som noget fra den seneste ‘Low’-plade. Men skiftene fungerer og skaber en dejligt dynamisk rocksang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Empress Of ‘Dance for You’

Denne uges Top Tracks er ikke fattig på stærk dancepop. Denne gang fra amerikanske Empress Of, der gearer op mod ep’en ‘Save Me’, der lander 24. juni. ‘Dance for You’ handler om at komme ud af et forhold, man helst vil glemme. Det kommer resten af ep’en også til at fokusere på, og standarden er godt nok sat højt med denne single.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Trader ‘Medieval’

Den danske lo-fi-slackerrockgruppe Trader er på vej med et nyt album betitlet ‘Their Best Work So Far’, der lander til oktober. Herfra udgiver de nu førstesinglen ‘Medieval’, der er i den mere bragende, hårdtslående ende. Men det er også en sang, der brænder sig fast med en stærk melodi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. First Hate ‘Someone New’

De dansable popsange vil ingen ende tage! Fra First Hates netop udgivne albumtoer ‘Cotton Candy’ fremhæver vi her åbningsnummeret ‘Something New’, der er en skarpt skåret omgang klubbet vemodighed med synthlines, der sent forlader hovedet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. KH ‘Looking at Your Pager’

Og hvis du ikke er færdig med at danse til denne uges Top Tracks, afslutter vi lige med en sang, der er som skabt til natklubben. KH er et af den Distortion-aktuelle producergigant Four Tets mange aliasser, og her har han begået en uimodståelig omgang breakstep bygget over et sample af 3LW-hittet ‘No More (Baby I’ma Do Right)’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af