Jennifer Lopez kalder sit Super Bowl-show med Shakira for »verdens dårligste idé«

Jennifer Lopez kalder sit Super Bowl-show med Shakira for »verdens dårligste idé«
Shakira og Jennifer Lopez til Super Bowl i 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Super Bowl er en af årets største tv-begivenheder i USA. Derfor er det også en yderst eftertragtet opgave at få lov til at stå for den musikalske underholdning i halvlegen. Tidligere i år leverede Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Mary J. Blige og Kendrick Lamar for eksempel et spektakulært hiphopshow.

I 2020 var der for første gang booket hele to hovednavne til at optræde i form af Jennifer Lopez og Shakira. Det mente førstnævnte dog ikke var den bedste plan nogensinde.

Ifølge Entertainment Weekly er der således en scene i en kommende Netflix-dokumentar om Jennifer Lopez (‘Halftime’), hvor hun udtrykker sin utilfredshed med Super Bowl-showet.

»Det var den værste idé i verden at sætte to mennesker til at optræde til Super Bowl. Den værste idé i verden«, siger sangeren, der især er utilfreds med de tidsmæssige begrænsninger.

I samme dokumentar uddyber Jennifer Lopez’ manager, Benny Medina, at frustrationerne også skyldes en manglende respekt over for artister af latinamerikansk herkomst.

»Typisk har du én headliner til Super Bowl (…) Det var en fornærmelse at sige, at du skal have to latinas til at udføre et arbejde, som én artist normalt tager sig af«, lyder det fra manageren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af