Kanye West erklærer Pete Davidson død efter brud med Kim Kardashian – sender stikpille til Kid Cudi

Kanye West erklærer Pete Davidson død efter brud med Kim Kardashian – sender stikpille til Kid Cudi
Kanye West. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Surface Magazine)

Kanye West har brugt en stor del af foråret på at chikanere sin ekskone Kim Kardashian og hendes daværende kæreste Pete Davidson.

Og West kunne ikke afholde sig fra at bruge sine sociale medier til at kommentere, at Kim og Pete nu er gået fra hinanden.

I går aftes delte han et billede af en photoshoppet New York Times-avisforside, der erklærer Pete Davidson for død i en alder af 28.

West har tidligere udgivet en sang om at tæve Davidson og en musikvideo, hvor han begravede ham levende, så man må sige, at opslaget, der nu er blevet fjernet, fortsætter den hårde retorik.

Men det var ikke kun Davidson, som West langede ud efter. Også hans nye nemesis Kid Cudi, som West er blevet uvenner med på grund af hans venskab med Davidson, stod for skud.

Nederst på avisforsiden står der nemlig: »Kid Cudi ville have spillet til begravelsen, men var bange for folk, der kaster med flasker«.

Linjen refererer til Kid Cudis optræden ved Rolling Loud-festivalen i Miami sidste måned, hvor han stoppede sin koncert før tid, fordi nogle West-fans blandt publikum kastede flasker efter ham.

Kid Cudi var blevet booket til festivalen i sidste øjeblik som afløser for West, der havde aflyst sin koncert med få dages varsel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af