Kid Cudi til Kanye West: »Kan du ikke være en voksen mand og håndtere, at du mistede din kvinde?«

Kid Cudi til Kanye West: »Kan du ikke være en voksen mand og håndtere, at du mistede din kvinde?«
Dengang alt stadig var godt: Kid Cudi og Kanye West i 2012. (Foto: Johnny Nunez/WireImage)

Tidligere i år kørte Kanye West en ondsindet mobbekampagne mod Pete Davidson, da komikeren var begyndt at date Kanyes ekskone, Kim Kardashian. I den forbindelse angreb Kanye også sin mangeårige ven og samarbejdspartner Kid Cudi, fordi han er ven med Davidson.

»Bare så alle ved det: Cudi kommer ikke til at være på ‘Donda’, fordi han er venner med I ved nok hvem«, lød det blandt andet fra Kanye – hvorefter Cudi svarede igen ved mere eller mindre at ophæve de to rapperes venskab.

Nu har Kid Cudi givet et større interview hos Esquire, hvor han taler ud om hele situationen. Rapperen beskriver blandt andet, hvordan det føles, når en af verdens største artister begynder at køre en hetz mod en.

»Ved du, hvordan det føles at vågne en morgen, kigge på dine sociale medier, og så trender du, fordi nogen snakker lort om dig?«, spørger han.

»Og så sender denne persons trolls beskeder på Instagram og Twitter? Og skriver kommentarer? Det pissede mig af. At han havde magten til at fucke med mig den uge. At han brugte sin magt til at fucke med mig (…) Du fucker med mit mentale helbred, bro«, udtaler Cudi.

Her er det måske værd lige at bemærke, at Kid Cudi har været åben om sin kamp med blandt andet depressionogså i sin musik. I Esquire-interviewet fremstilles han dog som rolig, afklaret og glad. På trods af Kanye-tingen.

Apropos Kanye: I interviewet fortæller Kid Cudi også, at menneskerne omkring rapstjernen tilgiver ham gang på gang.

»Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har nul tolerance for den forkerte type energi. Jeg har set så mange folk gennem årene blive brændt, fordi han gør nogle fucked up ting. Og så tilgiver de ham bare. Det sker igen og igen«.

Kid Cudi er også specifik omkring, hvem han blandt andet mener har tilgivet Kanye: »Med al respekt, jeg er ikke Drake, som tager et billede med ham en uge efter, at de har haft beef«.

Der er desuden et sted, hvor Kid Cudi henvender sig direkte til sin tidligere ven Kanye: »Jeg er ikke et af dine børn. Jeg er ikke Kim. Det er ligemeget, om jeg er venner med Pete eller ej. Intet af det her har noget at gøre med mig«, lyder det: »Kan du ikke være en voksen mand og håndtere, at du mistede din kvinde? Det er ikke mit fucking problem«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af