Drake, Gucci Mane, Chance the Rapper og mange flere reagerer på Takeoffs død: »Jeg er hjerteknust«

Drake, Gucci Mane, Chance the Rapper og mange flere reagerer på Takeoffs død: »Jeg er hjerteknust«
Takeoff. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Hiphopverden blev ramt af en tragedie tirsdag, da Migos-rapperen Takeoff blev skuddræbt i en alder af blot 28 år.

En lang række musikere har reageret på rapperens alt for tidlige død på sociale medier. Blandt andre folk som Drake, Gucci Mane, SZA og Chance the Rapper.

Drake delte et billede af ham selv og Takeoff, der er på scenen sammen i 2018 under deres Aubrey & the Three Amigos-turné, på Instagram. Han skriver: »Jeg har de bedste minder om os, der oplever verden sammen og bringer lys til hver en by, vi rører. Det er dét, jeg vil fokusere på for nu. Hvil i fred, mand«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chance the Rapper skriver på Twitter: »Det siger sig selv, at jeg er hjerteknust og forvirret her til morgen. Men jeg er nødt til at sige, at Take er en unik ven, der anerkender én, altid sørger for, at man har det godt og altid fortæller én, at man skal prioritere Gud. Mand, jeg ville ønske, at jeg havde flere gange til at se dig her på Jorden«.

SZA skriver på Twitter: »Det her Takeoff-møg er så underligt. Jeg er oprigtigt skræmt over verden. Jeg græd. Gud velsign mandens sjæl, hans familie og venner. Han var en utroligt talentfuld sjæl. Jeg forstår det ikke«.

Machine Gun Kelly reagerer også på Twitter: »Jeg havde æren af at være med på Migos’ første mixtape i 2009. Det er utroligt, hvad de har opnået siden. Jeg var så stolt af det album, Cho og Takeoff lige har udgivet. Teksterne og produktionen var onde. […] Hvil i fred, Take«.

Se flere hilsener nederst.

Takeoff blev skudt til en fest i Houston klokken to om natten amerikansk tid, hvor yderligere to – endnu uidentificerede – personer blev skudt og kørt på hospitalet.

Takeoff gik bort under en måned efter, at hans album ‘Only Built For Infinity Links’ sammen med fætteren Quavo, der ligeledes var med i Migos, udkom. Så sent som i mandags udsendte de en musikvideo til sangen ‘Messy’.

Takeoff og Quavos nye album så ud til at markere slutningen af Migos, efter at de to rappere tilsyneladende var blevet uvenner med gruppens tredje medlem, Offset.

Migos havde exceptionelt stor succes. Deres største globale fremgang kom med albummet ‘Culture’ i 2017, der blandt andet inkluderede storhittet ‘Bad And Boujee’. Gruppen udgav derefter ‘Culture II’ i 2018 samt ‘Culture III’ i 2021.

Takeoff udgav desuden soloalbummet ‘The Last Rocket’ i 2018.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af