Efter hånende meme: 50 Cent undskylder til Megan Thee Stallion

Efter hånende meme: 50 Cent undskylder til Megan Thee Stallion
50 Cent. (Foto: PR)

I slutningen af december blev Tory Lanez kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion i fødderne i 2020.

Dommen satte punktum for en lang og ofte grim offentlig debat, hvor mange skikkelser fra hiphopverdenen tog Tory Lanez’ parti. Som Drake, der dissede Megan Thee Stallion på albummet ‘Her Loss’.

Eller som 50 Cent, der blandt andet delte et meme, som sammenlignede Megan Thee Stallion med skuespilleren Jussie Smollett, der i 2019 løj om at være blevet udsat for en voldelig hadforbrydelse.

Men nu, hvor Lanez altså er kendt skyldig, og hvor tilsyneladende inkriminerende telefonsamtaler af Lanez er lækket, har 50 Cent ændret mening.

»Jeg vil gerne undskylde til Megan Thee Stallion«, lød det for nylig fra New York-rapperen i et radiointerview med værten Big Boy.

Her forklarer 50 Cent, at han i første omgang ikke troede på Megan Thee Stallion. Men at han blev omvendt, da han hørte førnævnte telefonsamtale, hvor Tory Lanez blandt andet siger: »Jeg ville aldrig have gjort det lort, hvis ikke jeg var så fuld, bruh, forstår du?«

50 Cent uddyber: »Det fik mig til at føle: Oh shit, nu forstår jeg, hvad der skete. Det var nok også sådan, de havde det i retten«.

Tory Lanez er som sagt kendt skyldig, men han har endnu ikke fået sin dom i sagen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af