Suspekt overrasker med ny dokumentarserie – kan ses nu

Suspekt overrasker med ny dokumentarserie – kan ses nu
Suspekt. (Foto: PR)

Det lignende en enlig svale, da Suspekt i 2020 udsendte den vellykkede, selvbetitlede dokumentarserie ‘Suspekt’TV 2 Play.

Nu har bandet fulgt op med en ny sæson til at skyde 2023 i gang med. Her følger vi Suspekt i tourbussen på deres sommerturné og rundt i verden, blandt andet på Ibiza, hvor de indspiller ny musik og optager musikvideoer.

Første sæson fik stor ros af Soundvenues musikredaktør i 2020 for sit sprudlende portræt af de gode stunder som turnerende musiker og kærligt bandfællesskab. Og anden ombæring ser – at dømme fra en kort teaser – ud til at følge samme stil.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Suspekt må efterhånden være vant til at blive fulgt af filmhold. I 2015 var de også aktuelle med dokumentarserien ‘Da Danmark blev Suspekt’ på DR, der byggede på mere end to års optagelser.

Suspekt udgav i 2020 albummet ‘Sindssyge ting’ og har i de efterfølgende år turneret alle afkroge af Danmark, når pandemien har tilladt det. 2022 bød blandt andet på koncerter ved Tinderbox og Grøn.

De første to afsnit af sæson to af ‘Suspekt’ kan ses på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af