Alive Festival afslører årets fulde program – masser af stærke danske navne på plakaten

Alive Festival afslører årets fulde program – masser af stærke danske navne på plakaten
Fraads i Store Vega. (Foto: Flemming Bo Jensen/Soundvenue)

Fra NorthSide til Syd for Solen har de fleste danske festivaler efterhånden lagt den sidste hånd på årets plakater, og med en ny musikpakke er også Alive Festival i Thy nu klar til at afsløre det fulde program for 2023.

Dagens nye navne tæller blandt andre Farveblind, Pardans, Sulka og Thy Music Collective, som er et kollektiv af bands og artister dannet for at styrke sammenholdet og det kunstneriske samarbejde i musikmiljøet i Thy.

Derudover kan Alive Festival også annoncere Barselona, som snart er aktuelle med et nyt album, og som i forrige weekend gav en timelang lang tour de force af en koncert til Soundvenue LIVE på Spot Festival.

De fem nye navne tilslutter sig et program, som i forvejen tæller en række stærke danske navne.

Herunder ikke mindst Fraads, Barbro og Kind Mod Kind, som også alle var at finde på årets Spot Festival, samt Ganger og Guldimund, som begge er aktuelle med stærke album i form af henholdsvis ‘Pisk’ og ‘Jeg venter i lyset’.

Som årets eneste internationale navn kigger også colombianske Ghetto Kumbé forbi. Bogotá-trioen er desuden annonceret til årets udgave af Roskilde Festival, hvor de også optrådte i 2019.

Se det fulde program for årets Alive Festival herunder.

Alive Festival 2023
Jonah Blacksmith
Ghetto Kumbé (CO)
Fraads
Soleima
Ganger
Barselona
Kind Mod Kind
Roya
Guldimund
Takykardia
Barbro
Debbie Sings
JJ Paulo
Farveblind
Pardans
Sulka
Thy Music Collective
Selina Gin
Lydmor
Girls in Airports

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af