Spoiler alert: Det kan du forvente, når Harry Styles besøger Danmark i weekenden

Når Harry Styles lørdag og søndag gæster Danmark på sin ’Love On Tour’-turné, er der catchy kvalitetspop og måske en forsigtig fjerboa i sigte. Vi har undersøgt, hvordan den britiske popstjernes koncerter ser ud for tiden. Læs ikke med, hvis weekendens optrædener skal være en overraskelse!
Spoiler alert: Det kan du forvente, når Harry Styles besøger Danmark i weekenden
Harry Styles til Brit Awards tidligere i år. (Foto: JMEnternational/Getty Images)

Til stor begejstring for sine danske fans kunne Harry Styles i august 2022 annoncere hele to nye koncerter i Danmark. Koncerten tidligere på sommeren var blevet aflyst grundet skyderiet i Field’s.

Nu er de danske koncerter lige rundt om hjørnet. Nærmere bestemt på lørdag og søndag får Harry sin danske revanche, og får lov til at charmere Horsens med sin niceness.

Åh, den hersens niceness. Den bliver vi altså lige nødt til at tale lidt om. For den er indiskutabelt en stor del af Harry Styles’ appel. En niceness, der ligger i hans quirky dansetrin, britiske høflighed og store gavmildhed med sine skæve smil.

En niceness, der for Soundvenues anmelder stedvis var tæt på at blive for meget på hans seneste album ‘Harry’s House’, men som alligevel er noget nær umulig at modstå. Det skal vi altså opleve i weekenden, hvor den årelange ‘Love On Tour’-turné kommer til Danmark.

Men hvad kommer der præcis til at ske til weekendens koncerter?

Harry Styles. (Foto: Joseph Okpako/WireImage/Getty Images)

Med lidt detektivarbejde har vi forsøgt at undersøge, hvordan Harry Styles’ liveshows ser ud for tiden, så du ved, hvad du kan forvente, når en af verdens største popstjerner kommer til Danmark.

Advarsel: Læs ikke med, hvis koncertens forløb skal være en overraskelse.

Sceneshowet

Harry Styles er efterhånden en garvet liveartist. Godt nok har han nu med ‘Love on Tour’ (kun) været på to verdensturnéer i eget kunsternavn. Men som en femtedel af boybandet One Direction har han føjet fire verdensturnéer til cv’et.

Nu om dage er Harry Styles godt nok alene mand på scenen, men han hopper, spræller og spjætter, for hvad der rundt regnet svarer til fem personer. Han fylder scenen ud.

Koncerternes fokus er typisk på Styles selv, og ikke på en række effekter, dansere eller andet spektakel. Så forvent ikke et stort anlagt show a la Beyoncé i Stockholm. Harry Styles kører den solo, og leverer på charmen.

Faktisk så meget charme, at hans shows til tider drukner i publikums ekstatiske reaktioner, hvis man skal tro internationale anmeldelser.

»Cirka en tredjedel af hans optræden ser ud til at bestå af at vinke, pege og sende kindkys til forskellige sektioner af publikum, der larmer cirka lige så meget som et jetfly, der er ved at lette«, skrev The New York Times efter at den igangværende turné besøgte New York sidste år.

Harry Styles. (Foto: Sony Music)

I det hele taget bruger Harry Styles meget energi på at interagere med sine fans. Der var koncerten i Milwaukee, hvor Harry hjalp en fan med at springe ud til sin mor. Eller den i Sydney, hvor han åbnede en konvolut med kønnet på en tilskuers ufødte barn.

Det er egentlig utroligt, at han er så hjælpsom, efter at han under tidligere koncerter har fået kastet kyllingenuggets og Skittles i hovedet. Så please: Lad være med at kaste madvarer efter ham i Horsens.

Derudover er den populære musiker selvfølgelig også gået viralt flere gange takket være en serie af mindeværdige outfits. Selv publikum tropper tit op i fuld fjerboa-mundering.

Et typisk Styles-outfit ser nogenlunde sådan her ud: En tanktop med glimmer, palietter og rhinsten. En fjerboa. Og selvfølgelig et par helt stramme bukser. Så stramme, at de måske revner.

Vil du have en forsmag på looket? Så se nedenstående klip med ‘As It Was’-optrædener fra turnéen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Styles’ shows er derudover lidt som hans outfits: Man ved ikke helt, hvad man får.

Vi ved dog, der er et band med på scenen. Harry selv spiller sjældent instrumenter live, men fokuserer på at synge (og sende hilsener til publikum, åbenbart).

Lige udover enkelte undtagelser, som når han til visse koncerter trækker guitaren frem på ‘Matilda’, som Consequence of Sound har pointeret i deres dækning af et af Styles’ 2022-shows.

Sætlisten

Ok, det lyder jo alt sammen ret nuttet. Men hvilke sange skal vi forvente at høre få overdøvet af fans i weekenden?

Ifølge sætlisten fra hans seneste shows læner Styles sig (naturligt nok) særligt op af sit seneste album. Ni ud af i alt 18 sange er fra ‘Harry’s House’, inklusive åbningsnummeret ‘Music for a Sushi Restaurant’.

Bliver du nu bekymret for, at du ikke kan skråle med på ‘Watermelon Sugar’ eller måske fælde en tåre til ‘Sign of the Times’? Så bare rolig.

Harry Styles til Coachella i 2022. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Harry Styles)

‘Fine Line’ albummet er også repræsenteret med fire sange på sætlisten, og faktisk er der også hele tre sange fra hans allerførste album som soloartist, ‘Harry Styles’. Ovenikøbet afslører sætlisten et enkelt One Direction-hit.

Men inden directionerne derude bliver helt vilde i varmen, må jeg advare om at bruge sætlisten fra seneste koncert (i Tokyo) som bibel. Harry starter touren op igen efter halvanden måneds pause, og kan derfor godt have udskiftet et par sangtitler.

Ja, Styles har måske endda pakket en håndfuld overraskelser med i kufferten. Han har jo for vane at tage fusen på sine fans, når han sommetider begiver sig ud i sin uudgivne sang ‘Medicine’ (som under en nylig koncert i Australien) eller den virale fanfavorit ‘Banana Song’.

Man kan altså ikke forudse alt. Heldigvis.

Setliste fra Ariake Arena i Tokyo, den 25. marts:
‘Music for a Sushi Restaurant’
‘Golden’
‘Adore You’
‘Keep Driving’
‘Daylight’
‘Woman’
‘Matilda’
‘Little Freak’
‘Satellite’
‘Cinema’
‘Treat People with Kindness’
‘What Makes You Beautiful’
‘Late Night Talking’
‘Watermelon Sugar’
‘Love of my Life’
‘Sign of the Times’
‘As It Was’
‘Kiwi’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af