Jamaika er tilsyneladende blevet løsladt efter flere år i fængsel

Jamaika er tilsyneladende blevet løsladt efter flere år i fængsel
Jamaika. (Foto: Nikolaj Gyldenløve)

De seneste år har Jamaika været i fængsel. I 2021 blev rapperen kendt skyldig for et knivoverfald, trusler og gennembankningen af en mand.

I første omgang blev han dømt til forvaring – i princippet en dom på ubestemt tid. Forvaring er en straftype, som kan anvendes i sager med personer, som vurderes til at være særligt farlige.

Men den dom blev siden nedsat til tre og et halvt års fængsel. Nu er dommen tilsyneladende afsonet– rappere ser ud til atter at være på fri fod igen.

Jamaika fejrer i hvert fald friheden på Instagram, hvor han har postet et billede af en bil, samt historier, hvor han kører ATV og brænder fyrværkeri af.

Andre rapstjerner som Carmon og Sivas har kommenteret på Jamaikas opslag. »Endelig fri«, lyder det fra Sivas, mens Carmon skriver »let’s get it«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamaikas seneste større udgivelse var ep’en ‘Dedikeret’, der udkom mens han var efterlyst i 2020. Derudover har han udgivet albummet ‘Nordsiden’ i 2019 samt gennembruds-udgivelsen ‘Sxb på fri fod’ i 2016.

I anden halvdel af 2010’erne lignede Jamaika et bud på Danmarks næste store rapstjerne, men en række fængselsdomme har kontinuerligt bremset karrieren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af