Taylor Swift og Matty Healy er angiveligt gået fra hinanden

Taylor Swift og Matty Healy er angiveligt gået fra hinanden
Taylor Swift og Matty Healy fra The 1975. (Foto: Robert Kamau/Getty Images)

Noget tyder på, at Taylor Swift og Matty Healys hvirvelvind-romance er slut. I hvert fald hvis man skal tro TMZ, der på baggrund af en kilde tæt på det forhenværende par hævder, at de to superstjerner er gået fra hinanden.

De seneste måneder har vedholdende rygter om, at Swift datede The 1975-frontmanden floreret på sociale medier, og de blev tilsyneladende bekræftet, da Swift og Healy pludselig begyndte at se utroligt meget til hinanden.

Først optrådte Healy på Swifts igangværende ‘Eras’-turné og blev set blandt publikum et utal af gange. Derefter var de i studiet sammen.

Healy eller Swift har hverken kommenteret parforholdet eller bruddet offentligt. De har kendt hinanden siden 2014, hvor Swift så The 1975 spille koncert. Swift og hendes tidligere parret Joe Alwyn gik fra hinanden efter seks år i foråret.

Healy har mildest talt været en kontroversiel størrelse i medierne – blandt andet på grund af en række kommentarer han har ladet falde om rapperen Ice Spice, som Swift for nyligt samarbejdede med.

I weekenden gav han og The 1975 en af de bedste koncerter på årets NorthSide, hvor han stangstiv og med klap for øjet bjergtog publikum – og kyssede med en sikkerhedsvagt og hang ud med to amerikanske rapstjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af