Drake bruger AI-genererede billeder til at beefe med modeikon

Drake bruger AI-genererede billeder til at beefe med modeikon

Disstracks er bare så last year. Nu om dage bruger man sit sceneshow til at disse dem, man har beef med.

Det er i hvert fald det, Drake for tiden gør på sin ‘It’s All A Blur’-fællesturné med 21 Savage.

Tidligere på måneden kunne vi rapportere, at Drake brugte sit sceneshow til at kalde Childish Gambinos skelsættende hit ‘This Is America’ for »overvurderet« og »over-prisbelønnget«.

Nu giver Drake lignende behandling til… Vogue-redaktør Anna Wintour, åbenbart?

Fans har indspillet videoer af Drakes optrædener, hvor man kunne se en ikke videre køn skikkelse, der bærer Wintours let genkendelige frisure og solbriller. Drake har også postet et billede af skikkelsen på sin Instagram-story, hvor ansigtet bliver ledsaget af teksten »Dialed In«.

Kilder som TMZ og Complex skriver, at billederne er AI-genererede. Og selv om ingen fra Drakes lejr offentligt har erklæret, at det er rettet mod Wintour, er slægtskabet ubenægteligt.

Men hvorfor disser Drake dog Anna Wintour?

Jo, det forholder sig sådan, at da Drake og 21 Savage skulle promovere 2022-albummet ‘Her Loss’, bestod deres marketingstrategi af fake news. Dels en falsk indspilning af en optræden på ‘Howard Stern Show’, dels en lille video af en fiktiv NPR Tiny Desk Concert, og dels en falsk Vogue-forside.

Parret takkede endda direkte Anna Wintour for at være kommet på forsiden af Vogue. Hvilket vi altså lige skal understrege, at de ikke rent faktisk var.

Vogues folk var dog ikke videre tilfredse med, at de to rappere prøvede associere sig med bladets image. Conde Nast / Advance Magazine, der udgiver Vogue, sagsøgte derfor rapduoen for 4 million dollars i erstatning.

Så det er skam forståeligt, at Drake er muggen. Men som fans på Twitter påpeger, får det også rapperen til at fremstå lidt smålig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af