Lana Del Rey giver sin ekskæreste en sviner med liveudgave af ‘Chemtrails Over the Country Club’

Lana Del Rey giver sin ekskæreste en sviner med liveudgave af ‘Chemtrails Over the Country Club’
Lana Del Rey i BST Hyde Park. (Foto: Matthew Baker/Getty Images for ABA)

Det er ofte skægt, når der bliver ændret lidt på en sangtekst til en koncert. Der er selvfølgelig klassikeren med at udskifte et bynavn fra sangteksten med navnet på den by, man er i – men man kan også lege lidt med aktuelle begivenheder eller sin egen fortid.

Sidstnævnte gjorde Lana Del Rey i søndags, da hun optrådte i BST Hyde Park i London. Her ændrede hun på teksten til ‘Chemtrails Over the Country Club’ ved at tilføje nogle nye linjer, der refererer til hendes tidligere forhold til Sean Larkin, en tidligere politibetjent, der for nylig blev del af et program på den højreorienterede streamingtjeneste Fox Nation. Larkin og Del Rey dannede par i 2019 og 2020.

Larkin har egentlig altid været en del af sangen. Fans har for længst konkluderet, at linjen »You’re born in December and I’m born in June« måtte referere til Larkin. Så når hun følger netop den linje med ny tekst, gør hun det velvidende, at hendes fans vil tolke det som kommentarer rettet mod ham.

»He’s born in December and got married when we were still together / He got married when we were in couple’s therapy together / sometimes I wonder what his wife would think if she knew« sang Lana i London. Damn, det er koldt. Lana-spydighed, når det er allerbedst.

Så hermed et godt råd til hvis man en dag skulle date Lana Del Rey: Lad være med at pisse hende af – med mindre du altså vil høre et stort publikum juble over en velleveret stikpille i din retning.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af