Premiere: Middelmådighedens helvede er en skovtur i undertøj i Selma Judiths ‘Mediocre’

Premiere: Middelmådighedens helvede er en skovtur i undertøj i Selma Judiths ‘Mediocre’
Selma Judith. (Foto: Sofie Flinth)

Selma Judith er ikke én, der lægger låg på sig selv.

Da vi interviewede musikeren i forbindelse med hendes debutalbum, understregede hun først og fremmest kvaliteten i kvindelig vrede. Og da hun spillede koncert med et klassisk ensemble til Crossover sidste år, var hendes budskab kontant: »Vi har fucking strygere, hvad vil du gøre ved det?«.

Men under den bramfri og fandenivoldske persona gemmer der sig et sårbart menneske. Den side kommer frem på Selma Judiths nye single, ‘Mediocre’, som Soundvenue i dag har premiere på.

I den blotter hun nogle af de konflikter, der kan opstå, når man på den ene side er en person, der står ved sig selv og sit virke, men på den anden side også er én, der kan føle sig middelmådig eller utilstrækkelig.

Selma Judith. (Foto: Sofie Flinth)

»Mediocre’ handler om at føle sig middelmådig, og at man ville ønske, man enten var for meget – og dermed ikke socialt accepteret – men til gengæld var mere end bare middelmådigt talentfuld. Eller at man var middelmådig, men til gengæld ikke var for meget og dermed socialt accepteret«, udtaler Judith.

Sangen udkommer med en musikvideo, som er instrueret af Judith selv.

I den seks minutter lange video ser vi Judith vandre forvildet rundt på en gade og senere køre ud i en skov alene – hvor hun ender med at ligge på skovbunden iført undertøj.

Det føles som en skildring af et sammenbrud, der spejler sangens forfærdelse over middelmådigheden. Et middelmådighedens helvede.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selma Judith var sidst aktuel med debuten ‘Getting Angry, Baby’, som vi kårede som en af de bedste udgivelser i 2021.

‘Mediocre’ af Selma Judith udkommer på streamingtjenesterne fredag den 8. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af