Surprise: Kesi udgiver syv nye sange

Surprise: Kesi udgiver syv nye sange
Kesi. (Foto: PR)

I sidste uge landede et fællesalbum af Lamin og Artigeardit ud af det blå. Denne uge er en anden af dansk hiphops store stjerner klar med en surprise-udgivelse.

Kesi har nemlig netop annonceret, at der natten til torsdag udkommer syv nye sange fra ham. Den 7. september har rapperen nemlig fødselsdag, så det skal fejres med ny musik.

»Jeg har før prøvet at gøre min fødselsdag til en dag, hvor vi kan dele noget sammen«, skriver Kesi på Instagram. »I år har jeg skruet et lille projekt sammen med noget af det, der betyder mest for mig. Rap. 7 sange på den 7. september. Udover at det dropper lidt som en overraskelse, så er der flere overraskelser at finde på projektet«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De her syv nye sange, der altså lander ved midnat, er Kesis første større udgivelse siden sidste års ’30 somre’.

Tidligere i år har han blandt andet udgivet sangene ‘Elo Elo’ og ‘Under radar’ med B.O.C, og i sommer spillede han på Roskilde Festivals Orange Scene.

Opdatering: Udgivelsen er nu ude, og har fået navnet ‘Tillykke’.

Lyt her:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af