Drake dropper sin boykot af Grammy-uddelingen

Drake dropper sin boykot af Grammy-uddelingen
Drake. (Foto: Prince Williams/Wireimage)

Drake er tydeligvis ikke fan af Grammy-prisuddelingen. I 2021 gav rapperen afkald på sine to nomineringer, og sidste år valgte han at tilbageholde sit album ‘Certified Lover Boy’ fra at kunne blive nomineret.

Nu har Drake dog valgt at bryde med sit eget boykot, idet hans fællesalbum med 21 Savage, ‘Her Loss’, er blevet indsendt til mulig nominering i kategorierne Årets album og Bedste rapalbum. Rappernes bagland har ydermere indsendt ‘Her Loss’-numrene ‘Rich Flex’ og ‘Spin Bout U’ til nominering i fem sangkategorier. Det skriver Pitchfork.

Drake har tidligere vundet fem Grammy-statuetter, men har udtalt uforbeholden kritk af prisuddelingen

»Jeg tror, vi skal stoppe med at tillade os selv at blive chokerede hvert år over den manglende forbindelse mellem vigtig musik og de her priser og bare acceptere, at hvad der engang var den højeste form for anerkendelse måske ikke betyder noget længere for de artister, der eksisterer nu, og dem, der kommer efter«, skrev Drake i 2020 i en Instagram-story.

Samme år havde Grammy tildelt The Weeknds populære og toneangivende album ‘After Hours’ lige præcis nul nomineringer, hvilket fik The Weeknd til at boykotte prisuddelingen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af