Premiere: For fire år siden blev Vera og Lord Siva dansk pops drømmeduo – nu har de gravet sangen ‘Ghost’ frem fra gemmerne

Premiere: For fire år siden blev Vera og Lord Siva dansk pops drømmeduo – nu har de gravet sangen ‘Ghost’ frem fra gemmerne
Vera. (Foto: PR)

Vera har lavet musik med flere af landets største artister. Men der er én kunstner, den danske producer virkelig brillerer med, når de slår pjalterne sammen.

Hver gang Vera har været i studiet med Lord Siva, har de skabt fænomenal engelsksproget popmusik. Både den melankolske kærlighedssang ‘Paris’ og den dancehall-inspirerede ‘Room For Love’ blev for cirka fire år siden gigantiske hits. I 2020 udgav de en ep sammen.

De komplimenterer hinanden på en særlig, tidsløs måde. Og nu får vi lov til at høre Vera og Lord Siva på endnu en sang, som Soundvenue i dag har premiere på en dag inden den officielle udgivelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ghost’ er et guitardrevent, afdæmpet nummer, der med et et let og catchy hook vækker associationer til nogle af makkerparrets største sange.

Men der sker også nogle nye, uventede ting. Det forklarer Vera – eller William Asingh, som han hedder – da vi fanger ham på telefon.

»Da jeg lavede det, forestillede jeg mig, at jeg var en anden producer, end jeg normalt er. Det er mere simpelt sammenlignet med det, jeg plejer at lave. Der er meget lidt percussion, trommerne er hiphhoppede, og det hele har nærmest en følelse af en reggae-riddim. Det er gammelt og støvet«.

Derudover har sangen selvfølgelig en hemmelig ingrediens i form af dens vokalist.

»Jeg ved ikke, hvad det er med Lord Siva, men det er, som om lige meget hvilken sang, han synger, så rør han mig. Det snurrer altid i maven på mig, når jeg hører ham synge. Det er ligemeget, hvor simpel eller plat en sang er. Det er nærmest magi«, forklarer Vera om at samarbejde med Lord Siva.

Lord Siva. (Foto: Samy Khabthani)

‘Ghost’ er dog ikke en sang fra et nyt samarbejde mellem Lord Siva og Vera. Faktisk har nummeret ligget i arkivet siden dengang, de lavede deres fælles-ep, ‘Lord Siva & Vera’, fortæller produceren.

Sangen kommer from the vault, som Taylor Swift ville sige.

Nu kommer ‘Ghost’ til at være at finde på Vera-projektet ’Studio Update 2’, der lander i morgen.

Vera. (Foto: Simon Baungård)

Vera har valgt at beholde sangen mere eller mindre, som den var, fortæller han:

»Da vi skulle have sangen ud, var det egentlig meningen, at jeg skulle producere den færdigt. Men til sidst endte jeg med at droppe det. Det blev for lækkert. Jeg ville gerne være tro mod den ned-strippede, rå fornemmelse, nummeret har. Det giver den vildt meget varme«.

’Ghost’ udkommer på streamingtjenesterne fredag den 3. november som del af Veras ‘Studio Update 2’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af