Gobs afviser at have kopieret Gilli: »Der er mange flere forskelle, end der er ligheder«

Gobs afviser at have kopieret Gilli: »Der er mange flere forskelle, end der er ligheder«

Mandag kunne Soundvenue fortælle, at Gillis manager og musikselskab har rettet en anklage om plagiat mod Gobs og fremsat et krav om forlig.

I anklagen hævdes det, at Gobs har plagieret Gilli-hittet ’Skarpt lys’ på sin nye sang ’Livet er kort’. Gillis manager, Mass Ebdrup, udtalte desuden følgende:

»Generelt er der mange eksempler på Gilli-plagiater i hele Gobs’ katalog. Hver gang Gilli skifter musikalsk retning, har Gobs fulgt med«.

De anklager har Gobs reageret på i et interview hos Podimo-podcasten ’Hav & Kamal’.

Her hævder Gobs at hans ’Livet er kort’ er indspillet før ’Skarpt’ lys udkom. »Jeg har svært ved at se, hvordan man kan kopiere en sang, der ikke var ude på det tidspunkt, hvor min sang blev lavet«, siger rapperen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I podcasten siger Gobs, at han synes, »der er mange flere forskelle end der er ligheder« mellem ham og Gilli.

»Min karriere er jo fire albums nu, og det er et hav af singler, og det jeg ligesom er kendt for i min musik, det er kærlighedssange, det er mere følelsesnært musik. Der føler jeg, at mig og Gillis musik er langt fra hinanden«.

I podcasten medgiver Gobs, at der er visse ligheder mellem hans ’Livet er kort’ og Gillis ’Skarpt lys’, men han mener ikke, at han kopierer Gilli.

»Jeg kan godt høre at min stemme og måde at levere på, på det nummer, kan minde om ting, som han laver. Men der er stor forskel fra det, og så til at sige, at noget er plagiat eller kopieret direkte, for det er ikke tilfældet. Og det kommer jeg til at fastholde til den dag, jeg stiller træskoene en eller anden dag ude i fremtiden«, udtaler Gobs.

Lyt til hele interviewet hos Podimo.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af