Kanye West har en besked til alle Swifties: »Jeg har været mere hjælpsom, end jeg har været skadelig«

Kanye West har en besked til alle Swifties: »Jeg har været mere hjælpsom, end jeg har været skadelig«
Kanye West. (Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Taylor Swift-fans planlægger sabotere Kanye Wests debut på Billboard Hot 100-listen ved at skamlytte Beyoncés nye single ‘Texas Hold ‘Em’.

På X (tidligere Twitter) har en bruger erklæret ‘Swiftie Emergency’ og opfordrer alle fans til at købe og streame ‘Texas Hold ‘Em’, så intet nummer fra Wests nye album med Ty Dolla Sign, ‘Vultures 1’, når førstepladsen.

Nu svarer rapperen igen på Instagram, hvor han blandt andet hævder, at han var på Swifts side, da musikdirektøren Scooter Braum købte rettighederne til hendes bagkatalog og solgte det uden hendes samtykke.

»Desuden er jeg sikker på, at jeg har været langt mere hjælpsom, hvad angår Taylor Swifts karriere, end jeg har været skadelig«, skriver han og fortsætter:

»Til alle Taylor Swifts fans, jeg er ikke jeres fjende, øh, jeg er heller ikke jeres ven, lol«.

I Instagram-opslaget kan West også afsløre, at Lil Wayne faktisk namedropper Swifts kæreste, Travis Kelce, på den kommende album ‘Vultures 2’, der ifølge ham er »superpositivt og sjovt«.

West har haft turbulent forhold til Swift siden 2009, hvor han crashede hendes takketale til Video Music Awards. I 2016 nævnte han hende desuden i en kontroversiel linje på sangen ‘Famous’.

Læs hele opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af