Danske Giift har været med til at skrive en sang på Beyoncés nye album

Danske Giift har været med til at skrive en sang på Beyoncés nye album
Giift. (Foto: Mikaela Grogan)

Fra country-legender som Willie Nelson og Dolly Parton til Post Malone og Miley Cyrus er Beyoncés nye album en stjernespækket affære, og ‘Cowboy Carter’ har åbenbart også et dansk islæt.

Det drejer sig om stortalentet Klara Mkhatshwa Munk-Hansen aka Giift, der ifølge de officielle kredittekster på blandt andet Spotify har været med til at skrive sangen ‘Ya Ya’.

Udover danskeren og Beyoncé selv er det Nancy Sinatra-samplende nummer også krediteret til stjerner som The Dream, S. Carter aka Jay-Z samt Anais Marinho, der er bedre kendt under kunstnernavnet Arlo Parks.

I et opslag på Instagram sender Giift et skud ud til en række af sine samarbejdspartnere. »Mere end taknemmelig for alle de involverede! Tak for at tro på musikken!« lyder det.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den blot 19-årige r’n’b-musiker debuterede i 2022 med den stilsikre ep ‘Archives’ og fulgte sidste år op med den ligeledes overbevisende ep ‘Conditions’. Få dage senere kunne hun opleves på Roskilde Festival.

Tilbage i januar blev Giift desuden hædret med en international musikpris, da hun var blandt de fem vindere ved årets Music Moves Europe Awards.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af