Kanye West disser Drake og J. Cole i sit remix af Future og Metro Boomins kæmpehit ‘Like That’

Kanye West disser Drake og J. Cole i sit remix af Future og Metro Boomins kæmpehit ‘Like That’
Kanye West. (Foto: Edward Berthelot/Getty Images)

Kanye West kunne selvfølgelig ikke dy sig for at tage del i den verserende storkonflikt på den amerikanske hiphopscene, hvor de fleste store rappere langer ud efter Drake, som blandt andet har skudt tilbage med AI-udgaver af 2Pac og Snoop Dogg.

Kanye har således lavet sit eget uofficielle remix af Future og Metro Boomins kæmpehit ‘Like That’, der som bekendt skød konflikten i gang med et Drake-dissende gæstevers af Kendrick Lamar. Her langer han ligeledes ud efter Drake og J. Cole, skriver Complex.

På ‘Like That’-remixet, der også gæstes kort af makkeren Ty Dolla Sign og har et nyt Future-vers, starter Kanye med at sige »Du ved, vi blev nødt til at have hooliganerne med«. Han refererer til remixets messende kor – det samme som på Kanye og Ty Dolla Signs hitsang ‘Carnival’.

»Y’all so outta sight, outta mind / I can’t even think og af Drake line / Play J. Cole, get the pussy dry«, rapper Kanye blandt andet på sangen, der ikke er at finde på streamingtjenesterne, men som kan både høres i sin helhed og downloades på Kanyes website.

Kanye afspillede nummeret første gang som gæst i podcasten The Download. Her forklarede han også, hvordan remixet blev til, skriver Billboard.

»Future ringede til mig, og jeg gik i studiet og indspillede det. Vi gik gennem den kreative proces med at tilføje akkorderne og ringede til hooliganerne i London for at komme med på nummeret«, forklarer Kanye i podcasten. »Alle var meget, meget energiske over elimineringen af Drake«.

Det er ikke første gang, Kanye West langer ud efter Drake. Det gjorde han også i en Instagram-caption, da han gik nummer et i USA med ‘Carnival’ i sidste måned.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af