Kendrick Lamar har slået sin egen rekord med viralt ‘Like That’-gæstevers

Kendrick Lamar har slået sin egen rekord med viralt ‘Like That’-gæstevers
Kendrick Lamar til Glastonbury i 2022. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

I sidste måned udkom Future og Metro Boomins første (af to) fællesalbum, ‘We Don’t Trust You’, hvor særligt ét rapvers vakte opsigt. På sangen ‘Like That’ gav Kendrick Lamar som bekendt et viralt gæstevers, hvor han dissede Drake og J. Cole.

‘Like That’-verset har for alvor skudt en større beef i gang på den amerikanske hiphopscene, hvilket i sidste uge fik J. Cole til at svare tilbage med den Kendrick Lamar-dissende sang ‘7 Minute Drill’, som han dog siden har undskyldt for.

Den medieombruste beef har ikke just gjort dårlige ting for ‘Like That’s streamingtal. Faktisk er sangen blevet hørt så meget, at den har ligget nummer et på Billboard-hitlisten Hot 100 i nu to uger. Det er ifølge Complex det længste, en Kendrick Lamar-sang har ligget på førstepladsen.

To gange tidligere har Compton-rapperen toppet Billboards Hot 100 i en enkelt uge. Det gjorde han først som gæst på Taylor Swifts ‘Bad Blood’-remix i 2015, dernæst med sin egen hitsingle ‘Humble’ i 2017.

Det er første gang, stjerneproduceren Metro Boomin har en sang på hitlistens førsteplads. Future har prøvet det to gange tidligere, sjovt nok i samarbejder med Drake, som han nu beefer med: Først i 2021 med ‘Way 2 Sexy’ og året efter med ‘Wait For U’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af