Britney Spears beder familien Osbourne om »venligst at f****e af«

Britney Spears beder familien Osbourne om »venligst at f****e af«
Britney Spears. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Siden Jamie Spears’ værgemål over datteren Britney Spears ophørte, har den kulturelle stemning over et bredt plan vendt sig en del væk fra hvordan »Free Britney«-bevægelsen gentænkte narrativet om popstjernen.

Britney bliver atter latterliggjort, psykoanalyseret og kritiseret, særligt grundet sine videoer på Instagram, og det fik tidligere i år Soundvenue-skribent Johanne Nedergaard til at konkludere, at man skulle huske de ikoniske ord »Leave Britney alone«, der gik viralt på YouTube i 2007.

Nogle af dem, der har kommenteret på Britney Spears i nyere tid, er familien Osbourne, herunder den tidligere Black Sabbath-sanger Ozzy Osbourne. Kort inde i det seneste afsnit af ‘The Osbournes’-podcasten kommer familien med et par få stikpiller til Britney Spears.

Godt halvandet minut inde i afsnittet diskuterer familien TikTok-danse, før Ozzy udbryder »Jeg er træt af at se stakkels gamle Britney Spears på YouTube«, hvortil hans hustru Sharon tilføjer et »Der danser« til Ozzys sætning. »Hver fucking dag«.

Hertil svarer sønnen Jack »Red Britney«. Ozzy fortsætter: »Det er trist. Meget meget trist«. Datteren Kelly siger stilfærdigt »jeg har ondt af hende«, og Sharon siger »Stakkels lille menneske«. Hurtigt herefter skifter de emne.

Britney Spears har svaret igen med en over fire slides lang Instagram-opdatering, hvor hun forsvarer sig selv. Hun starter den ud med en lidt indviklet ekskurs om Kate Beckinsale, som hun roser for at være »ret badass« for måden hun vælger at se ud som 50-årig. Herfra forholder hun sig konkret til det, familien Osbourne siger i podcasten:

»Nummer 1: Jeg danser stort set aldrig … og nummer 2: Jeg er ikke en stakkel overhovedet!!! Jeg har mere ligatur i min venstre tå end nogen voksen mand eller kvinde på Jorden!!! Hvis I ikke tror mig … hvor længe synes I så jeg skal fortsætte sådan her??? Efter min gennemsigtige mening handler helbred og rigdom ikke alene om kontanter i din bankkonto, hvilket jeg også har meget af … Det handler om min søgen efter min egen fucking interesse for hvordan jeg demonstrer og svarer igen til de her vise røvhuller, præcis som Kate gjorde!!!«

Efter en endnu længere ekskurs, denne gang blandt andet om at undervise teenagere i danselektioner og at observere andre tage malelektioner, vender hun tilbage til emnet:

»Jeg tror personligt på, at det er utroligt smukt at være sårbar nok til at bede andre om inspiration eller hjælp … men i den verden vi lever i, hvor folk kan være så ondskabsfulde, skal man ironisk nok være ekstremt forsigtig med hvem man inviterer ind i sine cirkler og i sit hjerte!!! Jeg vil lave et photoshoot med Kate og bede familien Osbourne, der er den kedeligste familie, menneskeheden kender til, om venligst at fucke af!!!«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af