Lyt til Soundvenue Streamer: Netflix-hittet ’Love is Blind’ + ’Ex Machina’-instruktørs seriedebut

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Efter Jacob og Lises revsning af DR-serien ’Fars pige’ for et par uger tilbage skulle man umiddelbart ikke tro, at podcastværterne ville være klar på mere reality-lir på denne side af påske. Men ikke desto mindre er særligt en af de to værter usandsynligt højt oppe og ringe over Netflix’ nye monsterhit, ’Love is Blind’, der lige nu ligger på top 4 over de mest sete Netflix-titler i Danmark.

Hvad er det lige, den blinde amerikanske kærlighed kan, der gør så ondt i smagsløgene at det faktisk er syndigt godt for binge-hjertet? Og siger den måske – hold nu fast – noget reelt relevant om centrale sociale problemstillinger i Guds eget land i dag…?

Der er også eksistentialistiske kriser på spil for hovedpersonerne i Alex Garlands stærkt imødesete sci-fi-serie ’Devs’HBO Nordic – om end i noget mere dystopiske, taknemmeligvis fiktive omgivelser.

Garland, som tidligere har stået bag mesterværket ’Ex Machina’ og ’Annihilation’ med Natalie Portman, folder en smægtende foruroligende og vanvittigt flot billedside ud i ’Devs’, der lukker os ind i et suspekt high tech-firma i San Francisco. Men kan fortællingen holde trit med æstetikken i de timelange afsnit? Den ene af vor værter er slet ikke overbevist, mens den anden kalder pilotafsnittet »noget af det flotteste, jeg længe har set!«.

Hvilken titel vinder dine streaming-affektioner i denne uge? Soundvenue Streamer guider dig godt på vej, og vender også ugens vigtigste streaming-nyheder. Heriblandt annonceringen af et stærkt dansk navn på rollelisten til ’The Witcher’ sæson 2.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af