Video: Trailer til actionkomedien ’Big Game’ med Samuel L. Jackson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Jalmari Helander. Medvirkende: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Jim Broadbent, Ted Levine, Felicity Huffman. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Der spares ikke på krudtet i traileren til ‘Big Game’. I filmen skydes Air Force One ned af nogle terrorister, og Samuel L. Jacksons amerikanske præsident strander efterfølgende i den finske vildmark. Her møder han en 13-årig dreng, der hjælper ham med at overleve i de barske omgivelser. Man kan roligt sige, at det ikke er et plot, man støder på hver dag: En slags bastard mellem ‘Air Force One’ og ‘The Grey’.

2. Rollelisten er spækket med solide navne: Ud over Samuel L. Jackson ses Jim Broadbent (’Harry Potter og halvblodsprinsen’, ’Another Year’) som CIA-mand og Ray Stevenson (’Thor’, ’Divergent’) som filmens skurk. Umiddelbart et løfterigt cast, men man kan alligevel ikke undlade at gyse ved synet af Jackson i et fly: Vi er stadig mange, der har mareridt efter ’Snakes on a Plane’.

3. Den finske instruktør Jalmari Helander stod tidligere bag den ultravoldelige julefilm ’Rare Exports’, der gav os filmhistoriens vel nok mest nederdrægtige julemand, og det ser ud til, at instruktøren holder fast i den kulørte stil i ’Big Game’. Traileren byder på kitschede one-liners, John William’ske strygere og eksplosioner en masse. Man kan dog komme i tvivl, om Helander har været i stand til at fastholde det charmerende glimt i øjet, eller om ’Big Game’ falder i samme grøft som de film, den parodierer.

Læs også: 15 amerikanske film, vi har tårnhøje forventninger til

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af