Disney starter europæisk streamingtjeneste: ‘Junglebogen’, ‘Snehvide’ og hele Pixar-kataloget

Disney starter europæisk streamingtjeneste: ‘Junglebogen’, ‘Snehvide’ og hele Pixar-kataloget

Disney vil starte en streamingtjenesten DisneyLife, der samler en meget stor klump af deres indhold fra både Disney Channel, gamle tv-shows, bøger og musik, foruden en stor del af deres klassiske film. Konkret nævner Disneys administrerende direktør Bob Iger i et interview med Financial Times ‘Junglebogen’, ‘Snehvide’, ‘Lady & Vagabonden’ og hele det samlede Pixar-katalog.

I første omgang ruller tjenesten ud i England, men skal efter planen rulles ud i andre europæiske lande. Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland står først for. Hvornår, vi kan forvente at se den på vore båndbredder, vides ikke.

En Disney-streamingtjeneste åbner desuden op for muligheden for at se en masse Marvel- og Star Wars-indhold. Så den nye streamingtjeneste kunne være et godt bud på, hvor vi første gang kan se ‘Star Wars: The Force Awakens’ som stream.

Prisen for tjenesten er i England ti pund. Det giver adgang til alt indholdet, som desuden kan downloades og tilgås offline og gratis download én Disney-app hver måned. Tjenesten bliver tilgængelig på iOS og Android og understøtter AirPlay og Chromecast.

Læs også: Trailer: ‘Junglebogen’ genoplives med Scarlett Johansson, Idris Elba og Bill Murray

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af