Alcoholic Faith Mission

Isoleret set en uovertruffen introduktion til Alcoholic Faith Missions blodsbrusende, skønhedssøgende og hjerteknugende univers.
Alcoholic Faith Mission

Med det tempo, de lagde for dagen i deres første fem års levetid, kan man godt unde Alcoholic Faith Mission at stoppe op og skue eftertænksomt tilbage. Men arbejdshestene har jo selvfølgelig ikke kunnet nære sig, og i stedet for en regulær greatest hits-opsamling, har Copenhagen Collaboration-kollegaen Brian Batz fra Sleep Party People i stedet anført en stribe genindspilninger af gruppens numre, samlet på denne skive, som har taget navn efter en linje fra ‘Dancing Fools’.

Isoleret set er det en uovertruffen introduktion til Alcoholic Faith Missions blodsbrusende, skønhedssøgende og hjerteknugende univers. Det siger næsten også sig selv, at tracklisten er svær at skyde igennem, og Batz har gjort et uovertruffent stykke arbejde med at strikke en ny helhed sammen af de gode råvarer. Opfordringen må derfor lyde: Start her, eller få genopfrisket gammel kærlighed med følelserne-udenpå-tøjet-fællessang, og oplev effektive inverteringer af bandets skrøbelige og introverte tidlige output – som eksempelvis ‘Nut in Your Eye’ fra ‘421 Wythe Avenue’ – til udadvendte omfavnelser og en frydefuld gang næverne-i-vejret-indierock.

Karakteren er derfor nærmest givet på forhånd, og undertegnede vil i stedet tillade sig at undre sig stilfærdigt over, at samlingen eksempelvis slet ikke byder på nye numre, såvel som at bandets første spæde albumskridt – den stilfærdige ‘Misery Loves Company’ og rariteten ‘Feng Shui Me’ – slet ikke er repræsenteret.

Kunne opsamlingen mon have været endnu mere spændende, hvis dette ikke havde været tilfældet? Og har Alcoholic Faith Mission mon ikke allerede godt tag i det udenlandske marked, som er sigtet med dette retrospekt?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Alcoholic Faith Mission. 'We Stop the World from Falling Apart'. Album. PonyRec/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af