Trailer: Anden sæson af ‘True Detective’ ser dyster ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endelig får vi første forsmag på anden sæson af ‘True Detective’, og samtidig er premieredatoen nu officiel: Serien får premiere den 21. juni på HBO Nordic.

Traileren afslører ikke meget om handlingen, men vi får glimt af alle hovedkaraktererne spillet af Vince Vaughn, Colin Farrell, Taylor Kitsch og Rachel McAdams.

For to uger siden slap synopsen for den nye sæson ud og afslørede, at handlingen sparkes i gang, da liget af en korrupt politiker med satanistiske symboler skåret ind i hans brystkasse dukker op. En politibetjent spillet af Taylor Kitsch bliver sat på sagen, og offeret viser sig at være samarbejdspartner med Vince Vaughns karakter, men også viklet ind i S/M-miljøet og et større politisk spil om statens transportproblemer.

Det er endnu engang Nic Pizzolatto, der skriver alle afsnittene alene, men denne gang er der også dansk islæt i produktionen. Janus Metz, som tidligere har stået bag blandt andet den skamroste krigsdokumentar ‘Armadillo’, instruerer nemlig sæsonens tredje afsnit.

Læs også: Her er vores forventninger til HBO’s kommende dramasatsninger

Læs også: Første trailer for ‘Orange Is the New Black’ sæson 3 genforener Piper og Alex

True-Detective-2True-DetectiveTrue-Detective-4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af